суббота, 7 января 2017 г.

Тестова робота ЗНО-2017 з англійської мови

Об'єктами контролю є розуміння мови на слух (аудіювання), читання, використання мови та письмо.
Частини "Аудіювання", "Читання" та "Використання мови"
Виконавши завдання цих частин тесту, учні демонструють своє вміння читати і розуміти автентичні тексти, а також сприймати їх на слух; через використання мови вони показують рівень володіння лексичним і граматичним матеріалом.
Загальні поради
Ці частини тесту складаються із семи завдань, серед яких: завдання на встановлення відповідності, завдання з вибором однієї правильної відповіді з трьох / чотирьох, завдання альтернативного вибору (правильно / неправильно) й завдання на заповнення пропусків.
У завданнях на встановлення відповідності необхідно прочитати тексти і твердження / заголовки / ситуації, а також дібрати до кожного тексту відповідно до завдання заголовок / короткий опис / твердження / ситуацію.
У завданнях з вибором однієї правильної відповіді необхідно прочитати текст і запитання до тексту, а потім вибрати правильний варіант відповіді з трьох / чотирьох запропонованих варіантів.
У завданнях альтернативного вибору (правильно / неправильно) необхідно прочитати текст і твердження до нього, а потім вказати, правдивими є речення чи ні.
У завданнях на заповнення пропусків необхідно заповнити пропуски в тексті реченнями / частинами речень або словами / словосполученнями.
Частина "Писемне мовлення"
Частина тесту "Писемне мовлення" складається з двох частин:
1) коротке комунікативне повідомлення у формі листівки, записки або електронного листа до поданого короткого тексту;
2) твір на вибір (розповідь або неофіційний лист).
Письмо оцінюється за такими параметрами: зміст, рівень досягнення комунікативної мети, структура, зв'язність тексту, мовний аспект.
Перша чатина тесту обмежується 35-45 словами, друга - 100 словами.

Комментариев нет:

Отправить комментарий